The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Victoria Beckham също отрече слуховете за турне на Spice Girls
Victoria Beckham също отрече слуховете за турне на Spice Girls
Victoria Beckham също отрече слуховете за турне на Spice Girls Вторник, 13.02.2018 г., 10:10 ч. Повод за надеждите на феновете стана приятелска среща на петте дами от групата

Victoria Beckham разочарова многобройните фенове по света, като отрече слуховете, че Spice Girls ще се съберат за турне.

"Аз не отивам на турне. Момичетата не отиват на турне", казва 43-годишната бивша певица и настояща дизайнерка в интервю, публикувано в съботното издание на "Вог".

По-рано този месец момичешката банда от 90-те обяви, че планира отново да работи заедно върху "нови възможности", близо две десетилетия след разпадането си.

Модната икона Victoria Beckham публикува няколко снимки в Инстаграм от срещата си с бившите си колежки от групата, която се събра преди повече от седмица в дома на Geri Horner. Victoria разказа за събитието с много приятелски тон, но изглежда засега не се правят планове за подновяване на музикалните изяви на групата.

Миналата седмица и Emma Bunton отрече Spice Girls да се подготвят за турне.

Последното съвместно изпълнение на групата на живо беше за церемонията по закриването на Летните олимпийски игри в Лондон през 2012 г.

Коментари