Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Виктория отмени европейската си обиколка за Евровизия
Виктория отмени европейската си обиколка за Евровизия
Снимка: facebook
Виктория отмени европейската си обиколка за Евровизия Понеделник, 16.03.2020 г., 13:42 ч. Певицата и нейният екип ще продължат да се подготвят усилено за песенния конкурс

Заради разрастващия се проблем с коронавируса у нас и по света, българската представителка на международния конкурс няма да участва на промоконцерти преди Евровизия в няколко европейски града. Това обяви самата тя във фейсбук:

"Всички имаме мечти, копнежи, амбиции и важни проекти, които са възпрепятствани от сегашната кризисна ситуация. В моменти като този обаче ние трябва да се обединим и да застанем зад опазването на човешкото здраве и живот, които са най-важните ценности.

Призовавам всички мои последователи да проявят стриктна дисциплина и отговорност, за да може животът да продължи нормално възможно най-скоро.

Евровизия е едно от най-важните събития в годината за много хора по света и се провежда ежегодно от 1956 година насам с послание за единение и солидарност между народите в Европа. Сега повече от всякога имаме нужда от този пример, за да се справим с тежката ситуация заедно.

С екипа ми преценихме, че пътуванията в момента носят неоправдан риск, с което е напълно невъзможно да се изпълнят първоначалните ни планове за срещи с българските общности и промоконцерти в редица европейски градове като Лондон, Мадрид, Амстердам и други. През месеците до Евровизия ще се подготвяме усилено, за да представим България по най-добрия начин през май месец", пише Виктория.

Тя завършва публикацията с надеждата, че в бъдеще ще има възможност за срещи със своите почитатели на живо.

"Време е за дисциплина, отговорност и солидарност", завършва тя. Към публикацията е пуснала и два хаштага - #StayHome #StaySafе (от англ. - "Останете вкъщи""Останете в безопасност").

Коментари