Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Виктория ще изпълни песента за "Евровизия" в Амстердам
Виктория ще изпълни песента за
Снимка: Eurovision Bulgaria 2020
Виктория ще изпълни песента за "Евровизия" в Амстердам Сряда, 15.01.2020 г., 10:07 ч. Певицата работи активно по подготовката на изпълнението и тази седмица ще участва в музикален лагер в Лондон

Българският представител на "Евровизия 2020" Виктория Георгиева - VICTORIA е сред първите изпълнители, потвърдили участие в тазгодишното издание на Eurovision In Concert. Промоционалният концерт в Амстердам, който ще се проведе на 4-и април, е част от събитията, съпътстващи "Евровизия" и има 10-годишна история.

На сцената в столицата на Нидерландия, Виктория ще изпълни песента, с която ще представи България на "Евровизия 2020", пред близо 10 хиляди души в модерната зала AFAS Live.

Концертът в Амстердам ще събере голяма част от участниците в тазгодишното издание на музикалната надпревара, която ще се проведe в Ротердам през май. На събитието в столицата ще присъстват и десетки журналисти от цял свят, които ще вземат интервюта от най-атрактивните участници и ще отразят тяхното представяне на сцената.

Виктория работи активно по подготовката на своята песен за "Евровизия 2020". Тази седмица тя ще участва в музикален лагер в Лондон, където работи с композитори и текстописци от Обединеното кралство. Подобен лагер беше организиран и в София от 8-и до 13-и януари, като в него взеха участие български и международни композитори. Българската песен за Ротердам ще бъде представена в началото на март.

Двата полуфинала и големият финал на "Евровизия 2020" ще бъдат на 12-и, 14-и и 16-и май. На 28-и януари ще стане ясно в кой от двата полуфинала ще участва България.

Коментари