Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Вин Дизел срещу гравитацията
Вин Дизел срещу гравитацията
Снимка: facebook
Вин Дизел срещу гравитацията Понеделник, 03.02.2020 г., 12:17 ч. С грандиозен концерт представиха първия трелър на деветото продължение на "Бързи и яростни"

В последния ден на януари в Маями, Флорида, под надслов „The Road to F9” се състоя грандиозен концерт, посветен специално на дебюта на първия експлозивен трейлър на "Бързи и яростни 9" – нетърпеливо очакваната нова серия от една от най-популярните и успешни филмови поредици. Сред участниците във впечатляващия мега-спектакъл бяха мултиплатинените музикални изпълнители Карди Би, Озуна, Уиз Калифа & Чарли Пут и Лудакрис, както и звездите на "Бързи и яростни 9" Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Джордана Брюстър, Джон Сина, Натали Еманюел и режисьорът Джъстин Лин.

В епичния трейлър феновете ще се насладят на всички елементи, които харесват и свързват с обичаната от тях поредица, както и на няколко изненадващи моменти, включително едно емоционално завръщане на любим герой.

Вълнуващото видео дава заявка, че "Бързи и яростни 9" ще бъде най-мащабната, експлозивна и вълнуваща част до момента.

Доминик Торето винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се променя драстично. Спокойствието му обаче не трае дълго, защото няма значение колко си бърз, никой не може да избяга от миналото си. А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв – защото не всички роднини са семейство. За да се справи с предизвикателството, Доминик Торето ще разчита на верните си приятели, които за пореден път се отзовават за помощ. Този път обаче битката ще е различна, а краят ѝ - напълно непредвидим.

След пауза от два филма, на режисьорския стол на "Бързи и яростни 9" се завръща ветеранът Джъстин Лин, който има четири от най-успешните заглавия зад гърба си, сред които "Бързи и яростни: Токио дрифт" и "Бързи и яростни 5: Удар в Рио", и предефинира облика на франчайза, превръщайки го в попкултурния феномен, който познаваме днес.

Сценарият е дело на Даниел Кейси, който заменя автора на последните шест филма Крис Морган. В ролите влизат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Джордана Брюстър, Чарлийз Терон, Джон Сина, Натали Еманюел, Хелън Мирън и др.

"Бързи и яростни 9" ще форсира двигателите в кината от 22-и май.

Коментари