The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Връчват наградите "Енчо Керязов" в Пловдив
Връчват наградите
Снимка: facebook
Връчват наградите "Енчо Керязов" в Пловдив Събота, 04.07.2020 г., 09:32 ч. Домакин на церемонията и спектакъла "Нощ на звездите" е пловдивската опера

Годишните награди на Фондация „Енчо Керязов“ ще бъдат връчени на официална церемония в Пловдив. Награждаването и традиционният спектакъл „Нощ на звездите“ трябваше да се състоят през март в зала „Арена Армеец“, но ограничителните мерки във връзка с пандемията попречиха на провеждането на програмата. Сега домакин на събитието е пловдивската опера, а концертът и церемонията ще се състоят на Римския стадион като входът за събитието е безплатен.

Инициативата на Фондация „Енчо Керязов“ е в подкрепа израстването и популяризирането на амбициозните млади българи, които с примера си могат да увлекат своите връстници по пътя на себеутвърждаването и постигането на успехи.

И тази година отличените таланти са в категориите "образование", "изкуство" и "спорт". В тяхна чест е и камерният концерт на пловдивската опера, по време на който ще прозвучат изпълнения на сопраното Светлана Иванова и на Юлия Йорданова, която впечатли зрителите с изключителното си превъплащение в ролята на Евита в едноименния мюзикъл, представен от Опера Пловдив.

Балетистите Мара Салваджо и Амедео Джунта са подготвили хореография по българско произведение, а цигуларят Мичо Димитров ще зарадва почитателите си с изпълнение на „Севдана“ от Георги Черкин.

Коментари