The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Вторият албум на Lewis Capaldi е готов
Вторият албум на Lewis Capaldi е готов
Снимка: twitter
Вторият албум на Lewis Capaldi е готов Вторник, 18.10.2022 г., 20:20 ч. Записът ще бъде придружен от мащабно турне

След успеха на сингъла “Forget Me”, Lewis Capaldi обяви, че ще издаде втория си албум. Заглавието е “Broken By Desire To Be Heavenly Sent”.

Дебютният запис на шотландския певец “Divinely Uninspired To A Hellish Extent” излезе през 2019 г. и се изстреля директно на първо място в британската класация. Албумът е в чарта вече 178 седмици. 

Неговият наследник ще се появи на 19 май 2023 г. и ще бъде придружен с мащабно турне във Великобритания и Европа, което стартира още през януари и ще продължи до средата на март. Предвидени са близо 20 дати в държави на Стария континент като Полша, Чехия, Германия, Франция, Италия и Испания. 

Lewis казва за албума: "Не искам да създавам свое ново звучене или да се преоткривам. Песните, които искам да пиша, са емоционални, за любов и загуба”.

За работния процес, осъществен в дома му музикантът разказва: “Струваше ми се, че звуча по-добре, защото си бях отпуснат и спокоен в моята си пещера. Освен това, голяма част от записа е направен с участието на почти същите хора, с които работихме по първия: TMS, Phil Plested, Nick Atkinson и Edd Holloway. Поне един от тях е в почти всяка песен. Аз съм готов. Песните също”. 

Предстои Lewis да разкрие съдържанието на албума.  

 

 

Коментари