Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Westlife представиха втори сингъл от новия си албум
Westlife представиха втори сингъл от новия си албум
Westlife представиха втори сингъл от новия си албум Вторник, 02.04.2019 г., 13:00 ч. Групата отново разчита на творческия тандем Ed Sheeran-Steve Mac за песента "Better Man"

Westlife издадоха втори сингъл от предстоящия си албум. "Better Man" e част от първата колекция заедно на Kian, Shane, Nicky и Mark от девет години.

Mark Feehily описва песента като "модерна балада в стил Westlife 2.0". "Better Man" е създадена в съавторство от Ed Sheeran и Steve Mac, които стоят и зад първия сингъл за завръщането на групата "Hello My Love". Fred Gibson също е работил над изпълнението. Той е известен с участието си в хитовете на Clean Bandit "Solo" и на Rita Ora "Let You Love Me".

Shane потвърди, че са записали и трети сингъл от албума, също написан от Ed и Steve. Двамата стоят и зад други големи актуални хитове като "Woman Like Me" на групата Little Mix, "2002" на певицата Anne-Marie и суперуспешния "Shape Of You" на Sheeran.

Завръщането на Westlife беше доста успешно. Първият им сингъл от 9 години "Hello My Love" се изкачи до второто място в ирландската класация за сингли, като за първото не им достигнаха само 39 продажби. Групата ще има 41 концерта тази година в рамките на световното им турне "The 20 Tour".

Коментари