Will Smith проговори за изневярата на съпругата си

Актьорът не иска "фабриката за слухове" да диктува отношенията му с Jada Pinkett Smith

15 март 2022
social
Снимка от БТА

Will Smith проговори за брака си с Jada Pinkett Smith. Актьорът даде интервю пред Gayle King от сутрешното предаване на CBS “Неделна сутрин” и отговори на слуховете за отношенията в семейството, които се носят от години. 

“В брака никога не е имало изневяра. Никога”, категоричен е Will Smith, “С Jada разговаряме за всичко непрекъснато и никога не сме се “изненадвали” с нещо”. 

Смелата му позиция вероятно е препратка към разкритията от 2020 г., когато стана ясно, че Jada е имала романтични отношения с актьора August Alsina, докато със съпруга ѝ са били за кратко разделени.  

Smith даде да се разбере, че не иска "фабриката за слухове" да диктува или да засяга отношенията с жена му: “Реших, че говоренето за живота ми може да е от полза за хората. Мисля, че това е първата стъпка към истински разговор и към това да разбереш дали някои от нещата в сърцето ти са от любов или са отровни”. 

Интервюто на актьора е във връзка с номинацията му за “Оскар” за ролята на Richard Williams, бащата на тенис легендите Venus и Serena Williams, във филма “Методът Уилямс”. Освен неговата номинация за най-добър актьор, продукцията ще се бори за статуетката и за най-добър филм, за актриса в поддържаща роля, оригинален сценарий, монтаж и оригинална песен за “Be Alive” в изпълнение на Beyoncé. Smith вече спечели наградите BAFTA и “Изборът на критиците” за изпълнението си. 

В разговора актьорът говори още за сериала “Принцът от Бел Еър”, славата и расовите проблеми в Холивуд. 

Новини