Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
За някои хора правилата не важат
За някои хора правилата не важат
Снимка: БГНЕС
За някои хора правилата не важат Петък, 03.04.2020 г., 14:49 ч. Любимият фитнес на Дженифър Лопес и нейния годеник отвори специално за тях въпреки ограничителните мерки срещу коронавируса

На вас може и да ви е забранено да посещавате любимия си фитнес заради пандемията, но за някои хора винаги има изключение за правилата.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес получиха специални привилегии по време на изолацията. Докато техният любим фитнес в Маями беше затворен за всички посетители заради разпоредбите на правителството да се излиза само за пазаруване на хранителни продукти, залата отвори вратите си само за двете знаменитости – певицата и годеникът й, който е бивша бейзболна звезда. 

От папарашките снимки ясно се вижда как двамата излизат от задния вход на фитнеса, вероятно надявайки се да останат незабелязани. А на вратата е залепена бележка, която гласи „Залата не работи. Останете си у дома в безопасност“.

На кадрите се вижда още как служител от фитнесзалата им отваря вратата на съоръжението, а после и на личния им автомобил, като спазва правилата и почиства с мокра кърпичка.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Jennifer and alex at the gym exit at miami 😎🥤 #gym @jlo #jlo #jloitsmypartytour #itsmypartytour #jenniferlopez

Публикация, споделена от 🇹🇷 J.LO TURKEY 🇹🇷 (@jenniferlopez_planet) на

Коментари