Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Започва кандидат-студентската кампания
Започва кандидат-студентската кампания
Започва кандидат-студентската кампания Понеделник, 17.06.2019 г., 10:55 ч. От днес Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и Техническият университет - София приемат документи за изпити и класиране

Започва приемът на документи за класиране на кандидат-студентите за учебната 2019/2020 г. в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. 

Регистрацията става онлайн до 17:30 ч. на 29 юни.
 
При регистрацията всеки кандидат-студент създава свой профил, в който освен личните данни подрежда в желания ред специалностите, в които иска да бъде класиран. Всички кандидати заплащат такса от 30.00 лева за участие в класирането.
 
И тази година Софийският университет дава възможност за прием на документи в офисите по набиране на кандидат-студенти в 30 града в страната, това може да стане до 28 юни.

Първото класиране ще бъде обявено на 9 юли. Кандидатите ще се информират за него в електронната система на Софийския университет.

От днес и Техническият университет - София стартира приема на документи за редовните кандидат-студентски изпити за учебната 2019/2020 година. Документи се приемат в Център апо информационни ресурси, или в регионалните центрове и бюра. Документите могат да се подават и по интернет.

В Техническия университет-София може да се кандидатства и с оценки от проведените предварителни изпити и/или държавни зрелостни изпити, като там срокът за подаване на документи е до 04.07.2019 г.

Коментари