The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Засекретиха снимките от смъртта на Bob Saget
Засекретиха снимките от смъртта на Bob Saget
Снимка: БТА
Засекретиха снимките от смъртта на Bob Saget Вторник, 15.03.2022 г., 15:01 ч. Актьорът от "Пълна къща" почина през януари

Съдия във Флорида постанови, че снимки на тялото на Bob Saget, направени след смъртта му, трябва да бъдат засекретени и да не се показват публично. Звездата от сериала “Пълна къща” беше намерен мъртъв през януари в хотелската си стая в Орландо, Флорида.

Според информацията, под съдебна възбрана попадат 90 от общо 147 снимки, направени от разследващите органи на мястото на смъртта на актьора, които показват тялото му и лични вещи. Останалите фотоси, както и видеозаписите от камерите на униформите на служителите на реда, с кадри извън хотелската стая, ще са обществено достъпни заедно с доклада за случая. В него също ще има части, които ще бъдат скрити. 

Вдовицата на комика, Kelly Rizzo, както и неговите дъщери Aubrey, Lara и Jennifer, са благодарили на съдията, който с решението си е изпълнил молбата им.

Семейството на Saget поиска от съда да засекрети документите и снимките от разследването миналия месец. В мотивите се посочва, че близките на актьора ще понесат непоправими щети под формата на емоционална болка и стрес, ако докладът и фотографският материал бъдат достъпни за обществото и медиите. 

На 10-и февруари бяха съобщени резултатите от аутопсията на Saget, която е установила множество контузии на черепа и натъртвания на скалпа. Те са обяснени с падане, за което няма свидетели. Според патолога няма данни за насилствена смърт.

 

Коментари