Защо Mariah Carey пропусна бившия си годеник в мемоарите си?

Певицата обясни отсъствието на James Packer от откровената книга за живота и кариерата й

06 октомври 2020
social
Снимка от twitter

Mariah Carey разкри защо не споменава бившия си годеник James Packer в мемоарите си. По думите на певицата двамата с австралийския милионер не са имали “физическа връзка”. Mariah и James се сгодиха през януари 2016 г. след бурен романс и се разделиха през октомври на същата година. Връзката им обаче не е намерила място в откровената автобиография на звездата. Тя обясни, че за нея годежът им не си струва да се споменава, защото двамата никога не са консумирали връзката си. “Ако връзката е била важна, е в книгата. В противен случай, не се говори за нея”, казва многозначително Carey и добавя "Нямахме физическа връзка, ако трябва да бъда честна".

По-рано Mariah твърдеше, че е имала интимни отношения само с петима мъже. Тя има два брака зад гърба си - с продуцента Tommy Mottola и с комика Nick Cannon, от когото има две деца. В момента Carey има връзка с танцьора и хореограф от нейния екип Bryan Tanaka.

На въпрос дали е съгласна с твърдението, че е много взискателна и трудно може да й се угоди, певицата се съгласява, но пояснява, че след като е вложила толкова много усилия, за да изгради успешната си музикална кариера, има право да бъде такава.

"Знаеш ли? Не ми пука. Имам големи изисквания, защото го заслужавам. Може да звучи арогантно, но се надявам да го поставите в контекста на това, че преди това не съм имала нищо. Ако не мога да си позволя да бъда капризна, след като съм работила здраво цял живот, о, съжалявам - не знаех, че трябва да бъда скромна. В никакъв случай! Винаги съм била капризна, просто нямаше кой да ми угажда на капризите докато растях!", казва звездата.

Автобиографията на певицата “The Meaning of Mariah Carey” излезе на световния книжен пазар на 29-и септември.

Новини