Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
"Здрач" в концертен вариант тръгва на симфонично турне по света
"Здрач" в концертен вариант тръгва на симфонично турне по света Събота, 04.05.2019 г., 07:22 ч. По време на събитието симфоничен оркестър ще изпълнява оригиналната музика, композирана от Картър Бъруел на фона на прожекция на първия филм от поредицата.
Сагата за Бела и Едуард изглежда отдавна приключила, но не и за "Lionsgate". Студиото ще се опита да възобнови интереса към "Здрач" с ново концертно турне, което ще започне през август тази година в Бразилия, а следващи стъпки в него ще са Австралия и Великобритания.
 
По време на събитието симфоничен оркестър ще изпълнява оригиналната музика, композирана от Картър Бъруел на фона на прожекция на първия филм от поредицата, спечелила над 3.3 милиарда долара, съобщи "Cinefish".
 
Катрин Хардуик е режисьор на "Здрач" по романа на Стефани Майър, представил ни за първи път заформящия се любовен триъгълник между срамежливата ученичка Бела Суон (Кристен Стюарт), загадъчния Едуард Кълън (Робърт Патинсън), който е вампир, и Джейкъб (Тейлър Лотнър), който се оказва върколак.
 
"Lionsgate" вече опита подобни турнета с два други свои хита - "Игрите на глада" и отрупания с всевъзможни награди мюзикъл "La La Land". Резултатът е повече от 125 разпродадени концерта в 25 страни, включително и България.
Коментари