Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Зимен семеен празник на Витоша
Зимен семеен празник на Витоша
Снимка: sportal.bg
Зимен семеен празник на Витоша Неделя, 09.02.2020 г., 09:38 ч. В местността Офелиите над Златните мостове от 11.30 до 13.30 ч. ще стартират много развлекателни зимни надпревари и активности

Четвърти Зимен семеен празник на Витоша организират днес от „София – европейска столица на спорта“ и „Мачирски спорт“.

В местността Офелиите над Златните мостове от 11.30 до 13.30 ч. ще стартират много развлекателни зимни надпревари и активности.

Състезанията ще бъдат на семеен принцип с изискване за участие на дете и родител (роднина). Записванията ще бъдат на място от 9.30 ч. до 11.30 ч. на обособени пунктове от организаторите. Участието е със собствена ски-екипировка и шейни. Победителите ще бъдат отличени с предметни награди и медали.

По време на спортния празник ски и борд учители ще направят демонстрации и ще помагат безплатно на малките скиори да повишат уменията си.

Програмата предвижда още множество демонстрации, състезания, забавни надпревари и викторини. На голямата поляна ще се организират игри, битка със снежни топки, теглене на въже, конкурс за най-добра визия на шейна, за най-голяма снежна топка, за най-атрактивно претъркаляне в снега, ще има планинарски песни на импровизираната сцена и забавни викторини с много награди и др.

Зимен семеен празник е посветен на желанието на хората да живеят активно, да спортуват, да се отдават на физически и забавни занимания през зимата, като се наслаждават на емоциите, които предоставя природата, допълнени с удоволствието от игрите на снега.

Коментари