Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Звезда с името на P!nk откриха на Алеята на славата
Звезда с името на P!nk откриха на Алеята на славата
Звезда с името на P!nk откриха на Алеята на славата Сряда, 06.02.2019 г., 09:28 ч. Певицата беше довела на церемонията цялото си семейство

Певицата и авторка на песни P!nk беше удостоена със звезда на Холивудската алея на славата. На събралите се фенове тя каза, че чувства случващото се като нещо "нереално".

P!nk

P!nk

"Чувствам, че сънувам и ако някой ме ощипе, ще го ударя", заяви P!nk по време на церемонията, заобиколена от съпруга си и двете им деца. "Знам, че много хора смятаха, че единственото нещо, до което ще стигна, е Алеята на срама, но ето ме тук", добави още 39-годишната певица. Тя отбеляза, че е подписала първия си музикален договор преди 23 години и си припомни някои от трудностите, през които е преминала по пътя към успешната музикална кариера, включително решението й да напусне неуспешната момичешка група, в която е участвала и да се откаже от наркотиците.

P!nk

"Постигнах точно каквото исках, защото винаги съм знаела кои са силните ми страни. Не продавам секс, не продавам парфюми, не съм най-красивата, нито съм най-добрата. Изглеждам малко по-грубо от повечето жени и имам достатъчно талант, и работя по изкуството си и печеля... И не се предавам. Затова, когато не продавах албуми, въпреки това продавах огромни концертни зали. Не се налагаше да печеля конкурси по популярност. Исках да съм артист, известен с турнетата си и исках да съм много добра в това, което правя. И вече на почти 40 години мога да кажа "Аз съм много добра в това, което правя", каза още звездата в речта си.

P!nk, чието рождено име е Alecia Moore, отдаде почит на баща си, който по думите й я е насърчил да преследва мечтите си. "Днес празнувам нещо, на което ме научи баща ми и това е да бъда вярна на самата себе си. Има сила в това да вярваш в себе си, има сила в това да не се поддаваш на живота и да не се предаваш", допълни тя.

P!nk

Ellen DeGeneres и Kerri Kenney-Silver също казаха по няколко думи на церемонията. Звездата на P!nk се намира то тези на Jackie Chan и Dwayne Johnson пред театъра Dolby.

От началото на кариерата си P!nk е била номинирана за награда "Грами" 20 пъти и е взела три отличия. От дебюта си през 2000 г. 39-годишната поп певица издава седем албума и е продала повече от 50 млн. записа.

Коментари