The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
“Звярът” нахлува в кината този петък
“Звярът” нахлува в кината този петък
Снимка: Forum Film Bulgaria
“Звярът” нахлува в кината този петък Сряда, 10.08.2022 г., 17:13 ч. Идрис Елба ще събуди първичния инстинкт за оцеляване на зрителите

Идрис Елба (“Бързи и яростни: Хобс и Шоу”, “Тор: Любов и гръмотевици”) и режисьорът Балтазар Кормакур (“Еверест”) ще отведат зрителите дълбоко в красивите, но опасни простори на африканската савана с филма “Звярът”. 

Актьорът сподели, че иновативният екшън трилър ще събуди заложения във всеки от киноманите първичен инстинкт за оцеляване.

Ексклузивно видео от снимачната площадка обаче показва, че колкото и сериозен да е филмът, в процеса на работа има и забавни моменти.

В "Звярът" наскоро овдовелият лекар Нейт Даниелс решава да осъществи отдавна планирано пътуване до Южна Африка, където за първи път е срещнал жена си, надявайки се отново да се сближи с двете си отчуждени дъщери. Тримата се отравят към резерват за диви животни, поддържан от техния дългогодишен семеен приятел и биолог Мартин Батълс (Шарлто Копли). Но това, което започва като приятно и екзотично пътешествие в търсене на душевен покой и семейно разбирателство, се превръща в кошмарна борба за оцеляване, защото по петите им е огромен звяр, жаден за човешка кръв. 

“Звярът” влиза в кината от 12-и август.

Коментари