The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
"Gangnam Style" вече не е най-гледаният клип в интернет
"Gangnam Style" вече не е най-гледаният клип в интернет Вторник, 11.07.2017 г., 14:19 ч. Кореецът Psy най-после беше изместен, но засега не от "Despasito"

Хитът "See You Again" на Wiz Khalifa и Charlie Puth детронира "Gangnam Stylе" на корееца Psy като най-гледания видеоклип в YouTube. Песента от филма "Бързи и яростни 7" в памет на покойния Paul Walker, е гледана 2 895 373 709 пъти.

"Gangnam Stylе" успя да запази статута си на най-популярно видео в продължение на пет години. Клипът беше стриймван толкова много, че "счупи" брояча на YouTube, като нахвърли максималния възможен брой на гледания от 2 милиарда. В момента те са 2 894 426 475.

"See You Again" беше най-продаваната песен в света през 2015 г. Тя получи номинации за награди "Грами" и "Оскар". Видеоклипът към нея нбатрупа първия си милиард в YouTube за шест месеца, а 2 милиарда достигна миналия септември.

Статутът му на първенец в YouTube обаче може да е кратък, защото летният хит "Despacito" на Luis Fonsi вече е гледан почти 2,5 милиарда пъти (към написването на статията) за шест месеца и няма признаци интересът към него да намалее.

Коментари