The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Мисия „Отговорен родител“
Мисия  „Отговорен родител“
Мисия „Отговорен родител“ Понеделник, 16.05.2022 г., 06:00 ч. Социална кампания на радио “MAGIC FM”

Наградата спечели Никол Венкова Стоилкова. Честито!

 

Период на кампанията:  16 май01 юни 2022

Като социална и отговорна медия, ние, от радио
“MAGIC FM”, ще обърнем внимание на неглижирането на безопасното пътуване на децата в колите.

Много родители не слагат децата си в обособени столчета или седалки за пътуване, не ги карат да слагат колани и не се замислят, че така ги поставаят в опасност. А идва лятото – време е за дълги пътувания, които е добре да ни носят само радости и по време, на които не трябва да забравяме да обезопасяваме децата си със столчета и колани. Като шофираме разумно, ние, от “MAGIC FM” вярваме, че сме направили всичко необходимо семейството ни да пристигне живо и здраво.

На определени места в програмата на радио “MAGIC FM” ще излъчваме   джингли  за кампанията с  гласовете на водещите, в които ще напомняме на  слушателите да бъдат внимателни и да обезопасяват децата си, като използват детско столче в автомобилите си, докато са на пътя. 

Отделно, в специално изработен клип, ще призоваваме слушателите да се включата в кампанията като се регистрират във формата за участие за игри в сайта на www.magic.bg.  В края на кампанията, в най- празничния ден за децата - 1 юни в сутрешната програма на радио “Magic FM”,  Митко Павлов ще изтегли един печеливш от всички регистрирали се участници, който ще спечели детско столче за автомобил, осигурен от спонсора.

 

 

Пълните правила на играта можете да видите тук, а правилата за обработка на личните данни - тук!

Играта вече не е активна.

Коментари