The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Осми март - Ден на жената и колежката по Magic FM
Осми март - Ден на жената и колежката по Magic FM
Осми март - Ден на жената и колежката по Magic FM Вторник, 20.02.2018 г., 08:51 ч. Разкажи ни коя е най-достойната жена или колежка

Период на играта: 20.02.2018 - 07.03.2018

Осми март - ден на жената или ден на колежката? На каквото и мнение да сте Радио Magic FM ви предлага един по-различен и усмихнат поглед на празника.

Заглеждал ли си колежка в офиса? Висял ли си на ксерокса с надеждата, че тя ще се появи всеки момент с документи? Търсил ли си повод да излезеш по-рано за обяд, за да се засечете в асансьора? Намигал ли си ѝ? Тайно, разбира се. Оставял ли си ѝ анонимно бонбони на бюрото? Или роза?

Излез от анонимност, приятелю! Ние няма да те караме да се биеш за любовта си. От теб искаме само едно-единствено нещо. Напиши ни през формата за участие коя е най-достойната колежка. Остави ни нейното име и аргумент защо смяташ, че тя е най?

На 8-и март във Вечерното шоу на Magic FM съдбата или водещите ще изтеглят един от участниците и това ще донесе награда на номинираната жена. Благодарение на теб, тя може да отиде в Банско за уикенд във ВИП апартамент, all inclusive. Може да вземе и теб, майка си и баща си дори. Място има.

8-и март по Magic FM. Бъди мъж! Докажи се!

Пълните правила на играта можете да видите тук, а правилата за обработка на личните данни - тук!

Играта вече не е активна.

Коментари