The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Спечели двойна покана за "Лебедово езеро" с Magic FM
Спечели двойна покана за
Спечели двойна покана за "Лебедово езеро" с Magic FM Сряда, 28.07.2021 г., 10:06 ч. Период на играта: 28.07.2021 - 02.08.2021

Спечели двойна покана за "Лебедово езеро" (06.08.2021, 20:00 часа) на езерото Панчарево. Отговори на въпроса на Facebook страницата на Magic Radio & TV Bulgaria в коментар и на 02.08.2021 г. може да спечелиш двойна покана за спектакъла.

В рамките на 12-ото издание на летния фестивал "Опера в парка" на Военна академия "Г. С. Раковски", Софийската опера кани своята публика на гостуващата сцена "Музи на водата" - езеро Панчарево.

С подкрепата на Столична община - Календар на културните събития 2021 и под патронажа на Кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова в рамките на фестивала "ОПЕРА В ПАРКА".

В романтиката на летните вечери за жадувана духовна наслада, езерното огледало на Панчарево събира за първи път музите на изкуството!

Те ще стъпят на водата с вълшебството на своя талант.
На живо ще се удивлявате на вълшебните багри и сиянието на езерото с музиката, песните и танца на нашите истински музи на водата.

Езерото Панчарево е разположено на 12 км южно от центъра на София, в посока Самоков и Боровец, между Витоша и Лозенска планина, при вливането на река Бистрица в Искър.

Политиката за поверителност може да видите тук.

Пълните условия на играта може да видите тук.

Oбщите правила на игрите в радио Меджик ФМ можете да видите тук, а правилата за обработка на личните данни - тук!

Играта вече не е активна.

Коментари