The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Спечели Нокиа 7.1 в "Дотук добре"
Спечели Нокиа 7.1 в
Спечели Нокиа 7.1 в "Дотук добре" Събота, 17.11.2018 г., 00:00 ч. Ето и името на печелившия от играта

 

Победителят в играта е Александър Исаев, който спечели Смартфон NOKIA 7.1

 

Период на играта: 19.11 - 30.11.2018г.

Всяко ново начало идва след края на нещо друго! Неминуемо идва ден, в който трябва да се разделим със стария си телефон и да се огледаме за нов.

Спрете с търсенето! Имаме телефон, на който може да разчитате. И е точно за вас!

Напишете защо имате нужда от нов телефон в специалната регистрационна форма в сайта ни magic.bg или се обадете на 02/809 1001 всеки ден между 5 и 6 вечерта.

Бъдете убедителни, защото на 30-и ноември един от вас ще спечели новия Nokia 7.1 с чист Андроид, изкуствен интелект и последните иновации от Google!


Награден фонд: всеки ден един участник ще печели двоен билет за кино, а на финала на играта на 30.11., измежду всички участвали ще изтеглим един смартфон Нокиа 7.1.
Билетите за кино може да бъдат ползвани в градовете  София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Плевен, Смолян и Русе.

 

Ежедневието ни в съвременното развито общество е немислимо без мобилните телефони. Изборът на пазара става все по-труден, поради изобилието от модели с все повече екстри – повече пиксели, мегабайти, знайни и незнайни приложения и какво ли още не. Най-новите смартфони Nokia с чист Android™ са тези, които се вписват ненатрапчиво в ежедневието ни и ни помагат да сме по-ефективни, по-доволни, по-свързани или пък не...

Всичко, което искате - нищо, което не искате

Това е възможно на чистата версия на операционната система Android™, с която работи последното поколение смартфони Nokia . Само който не е ползвал смартфон с чист Android™, не може да отсее предимствата му :

  • Pureчист, олекотен от към ненужни предварително инсталирани приложения, тапети и допълнително добавени „екстри”, Потребителят сам решава какво и кога да инсталира или изтрие.

  • Secure сигурен – смартфоните Nokia са едни от най-защитените на пазара, тъй като получават ежемесечни актуализации на сигурността от Google.

  • Up to date – винаги актуални – имате гаранция, че ще получавате актуализации на операционната система за 2 години

Смартфоните Nokia са част от семейството на AndroidOne™ и идват с гарантирани три години актуализации на сигурността и две години актуализации на операционната система.

Съвсем наскоро бяха обявени и новите Nokia 5.1 Plus и Nokia 7.1 , които отправят сериозна заявка за смартфони с премиум параметри в средния ценови клас. С вградени най-нови технологии като изкуствен интелект и професионални функции на камерите, устройствата предоставят първокласно усещане и удоволствие при употреба.

Oбщите правила на игрите в радио Меджик ФМ можете да видите тук, а правилата за обработка на личните данни - тук!

 

Пълните правила на играта можете да видите тук, а правилата за обработка на личните данни - тук!

Играта вече не е активна.

Коментари