The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Спечели новия Nokia 6
Спечели новия Nokia 6
Спечели новия Nokia 6 Понеделник, 04.06.2018 г., 00:00 ч. Включи се в играта на Nokia и Magic FM

Период на играта: 04.06. - 15.06.2018 г.

Всеки делничен ден от 4-и до 15-и юни тук ще откриете по един въпрос за най-новите, неустоими модели на Nokia. Изберете правилния измежду няколко възможни отговора, попълнете регистрационната форма, която ще откриете по-долу и може да спечелите страхотни награди!

Всеки ден ще подаряваме по един двоен билет за кино, а в края на играта, на 15-и юни, ще изтеглим голямата награда - новия Nokia 6. В жребия ще участват всички, изпратили поне един верен отговор. Имената на победителите ще научаваме във Вечерното шоу с Динка и Балки. Ще се свържем с тях и лично по телефона.

Новите Nokia 6 и Nokia 7 Plus са изработени от солиден алуминев моноблок за максимална здравина, а Nokia 8 Sirocco впечатлява с дизайн от цяло парче стомана, „обвито” със закалено Corning Gorilla Glass  5 стъкло, съставляващо 95% от повърхността на смартфона. И трите модела са с чист Android One, без излишни приложения, а с oптиката ZEISS всяка снимка си заслужава да бъде публикувана!
С Nokia 6, Nokia 7 Plus и Nokia 8 Sirocco можете да заснемете едновременно какво се случва от двете страни на телефона с функцията Dual-Sight, а ефектът е още по-силен, заради високото качество на звука при заснемане на видео.
С трите модела ще прекарате и по-малко време в чакане, заради USB-C, с което се осигурява и бързо зареждане.

Играта приключи. Благодарим на всички за участието!

Илия С. от София спечели голямата награда - новия Nokia 6.

 

Пълните правила на играта можете да видите тук, а правилата за обработка на личните данни - тук!

Играта вече не е активна.

Коментари