The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Спечели VIP покани за премиерата на „6-ият ден“
Спечели VIP покани за премиерата на „6-ият ден“
Спечели VIP покани за премиерата на „6-ият ден“ Понеделник, 04.11.2013 г., 12:16 ч. Слушай Меджик Fm и спечели VIP покана за премиерата на най-новия български филм “6-ият ден“.

Най-новата българска лента, дело на режисьора Владислав Радев, тръгва по кината на 15 ноември. Премиерата е на 13 ноември (сряда, Парадайс център, от 20 часа), а феновете на Меджик ФМ имат шанса да се сдобият с двойна VIP покана за събитието в гр. София.

 

Единственото условие е да слушате Magic Quiz Show с Ася Александрова всеки делничен ден от 15 до 16 часа и така да се превърнете в късметлиите, които ще минат по червения килим със звездите Калин Врачански, Дика Аратлъкова, Ивайло Драгиев и др.  

 

Победителите ще получават поканите си на адреса ни в София: ул. "Сребърна" 21, ет. 7 (9-18 часа).

 

За филма "6-ият ден":

В главните роли ще видим Ивайло Драгиев („Тилт“, „Отплата“), Костадинка Аратлъкова, Анжела Недялкова(„Аве“, „Източни пиеси“), Ивайло Димитров, Богдан Казанджиев, Калин Врачански („Стъклен дом“, „Дървото на живота“), Милена Николова – Миленита („Лора от сутрин до вечер“,“Под прикритие“) и др. Филмът разказва историята на Крис (Ивайло Драгиев) и Силвия (Костадинка Аратлъкова), които се срещат случайно в малък планински град. Тя е дъщеря на крупен бизнесмен, той - обикновен младеж от провинциално градче. Любовта им пламва бързо и неусетно. Провокиран от силното чувство, Крис решава да се премести при любимата си в големия град. Злощастна случайност, свързана с тъмното минало на бащата на Силвия, изправя двамата герои пред тежко изпитание, което ще промени живота им завинаги. „Шестият ден“ е първият български филм от последните 20 години, в който има заснети кадри на височина над 2700м. Част от зимните снимки във филма са правени на връх Тодорка в Пирин. Режисьор на лентата е Владислав Радев.

 

Радио Magic FM е медиен партньор на „6-ият ден“.

 

 

 

 

 

 

Oбщите правила на игрите в радио Меджик ФМ можете да видите тук, а правилата за обработка на личните данни - тук!
Коментари