The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
17 години по-късно - Стенли се завръща с "Чужди тела"
17 години по-късно - Стенли се завръща с
Снимка: Цветан Игнатовски/Вирджиния Рекърдс
17 години по-късно - Стенли се завръща с "Чужди тела" Сряда, 09.10.2019 г., 12:10 ч. Специално участие в песента има 17-годишната дъщеря на певеца - Никол

Бившият вокалист на "Тангра" и "Спринт" - Станислав Сланев-Стенли, се завръща на музикалната сцена с нов албум. "Чужди тела" се нарича пилотният сингъл от едноименния проект. Интересен момент е специалното участие в песента - на 17-годишната дъщеря на певеца Никол. Музиката е на Благослав Анастасов, фронтмен на групата “Hayes & Y”, който живее и работи в Манчестър. Аранжиментът също е негов, в сътрудничество със Стенли и музиканта Светлин Къслев. Текстът е на Любо Киров. 

Албумът "Чужди тела" излиза 17 години след отличения с редица награди "Обсебен" (2002). Записван е в продължение на година, в студиа в София, Манчестър (Великобритания) и Дъблин (Ирландия). Включва общо 10 нови песни. 

Стенли, заедно с групата си (Димитър Ковачев-Фънки - бас китара, Станислав Вълчев - китари, и Николай Николаев - барабани) ще представи албума с концерт на 1-и ноември в столичен клуб. Освен най-новото си творчество, той ще изпълни и емблематичните си хитове, сред които "Обсебен", "Пътят към храма", "Стар парфюм", "Поля от слънчогледи".

 

 

Коментари