Adele добави две "последни" дати за концерти в Мюнхен

06 Февруари 2024
Adele
Снимка от instagram.com/adele

В края на януари Adele обяви дати за концерти в Мюнхен, което предизвика голямо вълнение сред европейските ѝ фенове. Заради "безпрецедентния интерес" към първоначално насрочените четири дати, британската суперзвезда добави още четири. 

Сега, в ново съобщение в профилите на певицата в социалните мрежи, бяха включени още две "последни" дати. Така на практика звездата ще прекара целия месец август в Германия. Първото ѝ шоу в специално изградено за целта концертно съоръжение ще бъде на 2 август, а посленото е насрочено за 31 август. Продажбата на билети за последните две дати започва на 9 февруари. 

Реакцията на феновете не е изненадваща, предвид факта, че Adele не е изнасяла концерти в континентална Европа от 2016 г. 

Серията срещи с публиката в Мюнхен ще започне след финала на изключително успешното шоу на певицата "Уикенди с Adele" в Лас Вегас. 

Откритият терен в Мюнхен, където Adele ще пее, е с капацитет от 80 000 зрители.

Наското звездата обеща пред публиката на един от концертите си във Вегас, че ще направи световно турне, когато издаде следващия си албум. Това обаче няма да се случи в близко бъдеще. 

Новини