Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Adele отново влезе в заглавията
Adele отново влезе в заглавията
Снимка: БГНЕС
Adele отново влезе в заглавията Четвъртък, 03.10.2019 г., 09:10 ч. Колегата й Lady Gaga планира да кръсти следващия си албум на британската звезда

Свикнали сме със странностите на Lady Gaga. И все пак, когато напише небрежно и без никакво разяснение в социалните мрежи, че ще кръсти следващия си албум “ADELE”, няма как човек да не започне да се чуди какво се случва.

Това е втори път в рамките на няколко дни, когато името на известната британска певица става част от най-четените новини в интернет. През уикенда Ryan Tedder ни сервира бомбата, че изпълнителката на "Hello" е записала песен с Beyonce и Chris Martin за новия албум на One Republic, което се оказа просто жестока шега от страна на фронтмена на групата. А сега и това.

Разбира се, много хора приемат именно по този начин и написаното от Gaga - като шега или може би просто като реакция след като е слушала някой от предишните албуми на колегата си от Острова.

И двете певици са сред най-продаваните музикални звезди в света. Adele има предимство пред Gaga с 15 награди “Грами”, докато изпълнителката на "Shallow" има по-“скромните” 9 грамофончета. Tя вече използва името на важен за нея човек за предишния си албум “Joanne”, нейната покойна леля. Дали наистина възнамерява да кръсти следващия си албум на британската звезда остава неизвестно засега, пък феновете много се забавляват с новината в социалните мрежи, като публикуват шеговити реакции на изумление, объркване или одобрение на идеята.

Коментари