Alanis Morissette и съпругът й като Yoko Ono и John Lennon

Певицата направи кавър на класиката “Happy Xmas (War Is Over)”

27 ноември 2020
social
Снимка от facebook

Alanis Morissette издаде кавър на класиката на John Lennon и Yoko Ono от 1971 г. “Happy Xmas (War Is Over)”.

Видеото е дело на Victor Indrizzo. В него певицата и нейното семейство са гушнати в леглото, а върху прозореца зад тях са залепени надписи с послания. Включени са и кадри със същата тематика на музикантите от групата на Morissette и техните семейства, както и стари клипчета на деца, играещи си в снега. Визуализацията е заснета така, че да наподобява оригиналното видео на John Lennon.

“За мен е чест да изпълня кавър на тази стопляща сърцето песен. Текстът звучи по-уместно от всякога, защото тази година беше година на големи прояви на сила и адаптивност, и още много чувства. Надявам се тази песен да послужи като една голяма прегръдка за всички вас и вашите прекрасни семейства и приятели. Накрая всичко ще бъде наред, а ако не е наред, значи не е краят", казва Alanis в официално изявление по повод композицията.

Новото изпълнение е първо за нея след появата на деветия й албум "Such Pretty Forks in the Road" през юли. На 10-и декември Morissette ще участва в специалното предаване "One Night Only: The Best of Broadway" с водеща актрисата Tina Fey. Събитието ще събере средства за организация, която помага на артисти от Бродуей и сценични работници, които изпаднаха в тежка ситуация заради ограничителните мерки по време на пандемията.

Новини