Амбър Хърд изневерявала докато била с Деп

Камери я снимали с актьора Джеймс Франко

18 май 2022
social
Снимка от БГНЕС

Последният спорен момент в продължаващия процес за клевета на Джони Деп срещу Амбър Хърд, включва актьора Джеймс Франко. След кратка почивка, Амбър се връща, за да даде показания. Във вторник юридическият екип на Деп постави актрисата през поредица от трудни, „бързи“ въпроси относно нейните твърдения за физическо нападение.

По време на кръстосания разпит, адвокатът на Деп Камил Васкес пусна кадри от наблюдение от апартамента на Джони в центъра на Лос Анджелис, които показват, че Амбър влиза в асансьора с Джеймс Франко. Съобщава се, че кадрите са направени след предполагаема кавга в апартамента им. Двамата се качват с асансьора до нейния етаж и излизат заедно около 23:00 часа.

Според TMZ, Васкес попита Амбър дали е наясно колко е късно и дали е наясно, че Джони е бил извън града по това време. Амбър каза, че не си спомня нито една от тези подробности. Те също така съобщават, че въпросите са имали за цел да намекнат за идеята, че Амбър може да е изневерявала зад гърба на Деп, "поне това е впечатлението, което е оставил адвокатът на Джей Ди", пише таблоидът.

Източник, близък до Амбър, каза пред TMZ: "Правният екип на Деп направи голяма услуга на всички жени тази сутрин. Те показаха на жените какво точно може да им се случи в съда, ако говорят за насилие у дома."

Новини