Angelina Jolie мина по червения килим с децата си

Дъщеря ѝ Shiloh носеше една от нейните емблематични рокли на премиерата на "Вечните"

19 октомври 2021
social
Снимка от BTA

Angelina Jolie мина по червения килим с децата си. Актрисата беше придружена от Maddox (20 г.), Vivienne (13 г.), Zahara (16 г.), Shiloh (15 г.) и Knox (13 г.) на премиерата на новия филм "Вечните", която се състоя в понеделник в Лос Анджелис.

Пред американски медии звездата обясни, че децата ѝ са решили да заложат на винтидж стил. Zahara носеше блестящата сребриста рокля, с която нейната майка беше облечена на наградите "Оскар" през 2014 г.

Въпреки че я придружаваха на премиерата, Jolie призна, че децата ѝ не са особено доволни от облеклото ѝ във филма - нейната героиня Тина носи златист костюм по тялото в лентата.

"Би ли искала да видиш майка си облечена в подобно нещо?" цитира актрисата въпроса на децата си.

Jolie разказа, че тя и Salma Hayek са били в ролята на "майки" и на снимачната площадка, където режисьорът на филма Chloé Zhao е създала много семейна атмосфера сред екипа.

Защо Вечните не помогнаха на Отмъстителите срещу Танос?

Актрисата каза още, че носителката на "Оскар" е искала филма да бъде като послание за любов към Земята и затова се е постарала да съчетае това с представата за семейството.

По-рано Jolie описа силната връзка, която са изградили актьорите помежду си, особено жените:

"Много пъти като актриса на снимачната площадка си единсвената силна жена или имаш една сестра; рядко се случва да имаш такова семейство, в което да опознаеш жените и да видиш всичките им различни силни страни - грацията и елегантността на Gemma, силата и майчинското излъчване на Salma, и способността да се свързва с хората и интелигентността на Lauren. Всички са самите себе си. Може би затова се получи толкова добре, защото героините не са много различни от нас самите. Мисля че това е тайната на нашия режисьор - тя избира хората за най-подходящите роли и това оформя нейните филми".

 

Новини