Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Ariana Grande и Еlton John в новия албум на Lady Gaga
Ariana Grande и Еlton John в новия албум на Lady Gaga
Снимка: facebook
Ariana Grande и Еlton John в новия албум на Lady Gaga Четвъртък, 23.04.2020 г., 07:00 ч. Певицата неочаквано сподели траклиста на "Chromatica", въпреки че отложи премиерата за неопределено време заради ситуацията с коронавируса по света

Lady Gaga неочаквано сподели траклиста на “Chromatica”, въпреки че отложи премиерата на шестия си албум за неопределено време заради коронавирусната пандемия. Колекцията трябваше да бъде пусната на пазара още на 10-и април. 

Като изпълнител ветеран обаче, Gaga вече е добре тренирана как да се справя с изтичането на информация и затова й се наложи да действа бързо, след като в сряда американският онлайн магазин Target “без да иска”, или може би за да изпревари конкуренцията, сподели списъка с песните от новия музикален проект на звездата. Разбира се, по-късно се поправи, но не достатъчно бързо за дебнещите интернет маниаци. 

Няколко часа след “инцидента” Мама Чудовище публикува траклиста официално в акаунтите си в социалните мрежи. 

И така, големите изненади тук са три - Ariana Grande, Blackpink и Elton John! Никой музикален фен не може да пропусне тези имена, въпреки малко тормозещия окото зелен цвят на картинката. Gaga ще премери гласови възможности с Ariana в “Rain On Me”, може би е научила някоя дума на корейски от к-поп звездите Blackpink, докато са записвали “Sour Candy”, и със сигурност е била на върха на щастието да пее с британската легенда Elton John в Sine From Above”

Другото интересно е, че списъкът съдържа цели три песни със заглавие “Chormatica”, които изглежда са части от трилогия. 

Все още няма информация кога да очакваме албума, но Gaga по-рано обеща, че той ще излезе в рамките на тази година

Това не е първата подобна грешка на екипа на Target - по-рано по същата схема оттам се появи корицата на албума, както и подробности за делукс версията и за още екстри към специалното издание, което отново накара Gaga да сподели официално подробностите

Ето и списъка с песните:

 1. Chromatica
 2. Alice
 3. Stupid Love
 4. Rain On Me ft. Ariana Grande
 5. Free Woman
 6. Fun Tonight
 7. Chromatica II.
 8. 911
 9. Plastic Doll
 10. Sour Candy ft. Blackpink
 11. Enigma
 12. Replay
 13. Chromatica III.
 14. Sine From Above ft. Elton John
 15. 1000 Doves
 16. Babylon
 17. Love Me Right (Bonus)
 18. 1000 Doves (Piano version) (Bonus)
 19. Stupid Love (vitaclub Warehouse Mix) (Bonus)

 

Коментари