Ariana Grande и Jennifer Hudson пеят с Mariah Carey

Кралицата на Коледа ще се опита да спаси коледния дух със специално празнично предаване

19 ноември 2020
social
Снимка от twitter

Наближава края на ноември и Кралицата на Коледа вече е в стихията си. Не че Mariah Carey не е винаги в стихията си… Тази година освен с хита си “All I Want For Christmas is You” музикалната дива ще донесе коледния дух в домовете на почитателите си и със специалното празнично предаване “Магическата Коледа на Mariah Carey” (“Mariah Carey’s Magical Christmas Special”). В него нейни гости ще бъдат певицата Ariana Grande, актрисата Tiffany Haddish, рапъра Snoop Dogg и още много нейни известни приятели. Шоуто ще се излъчи на 4-и декември в стрийминг услугата Apple TV Plus. 

Според сценария на предаването Carey ще помага на Дядо Коледа да се справи с възникнала в последния момент “криза на празничното настроение” на Северния полюс и двамата с общи усилия ще спасят Коледа. 

Шоуто ще включва редица музикални изпълнения и анимация, като в него ще участват и Jennifer Hudson, Jermaine Dupri, Billy Eichner, Misty Copeland и Mykal-Michelle Harris, както и децата на Carey - близнаците Moroccan и Monroe.

Голямата изненада за феновете обаче идва под формата на песен - също на 4-и декември Carey ще издаде нов коледен сингъл с музикално видео, а заглавието е “Oh Santa!”. Суперзвездата е съавтор на празничната композиция и в нея участват Grande и Hudson. 

Специалното предаване ще има и саундтрак, който ще бъде пуснат заедно с него на 4-и декември в Аpple Music, а на 11-и декември ще се появи и в останалите платформи за стрийм на музика.

На 7-и декември Carey ще даде интервю пред водещия в Apple Music Zane Lowe. Двамата ще обсъдят нейния празничен плейлист, новата й музика и мемоарите й “The Meaning of Mariah Carey”. За финал, точно на Коледа, 25-и декември, Mariah ще се появи в радиоефира на Apple Music Hits за шестчасово предаване с празнични хитове.

През последните години Carey напълно се отдаде на ролята си на коледна поп кралица, благодарение на вечния си празничен хит “All I Want for Christmas Is You” от нейния албум “Merry Christmas” от 1994 г. Песента и колекцията още в началото на ноември започнаха превърналото се в традиция изкачване в музикалните класации. 

Carey досега е отбелязвала празничния сезон с коледни турнета, специално предаване в YouTube и тематични филми. Миналата година беше излъчено документалното предаване “Mariah Carey е Коледа: Историята на “All I Want for Christmas Is You”. 

 

Новини