Ariana Grande празнува с нови изпълнения 10 години на албума "Yours Truly"

26 август 2023
Ariana Grande
Снимка от YouTube screenshot

Ariana Grande даде начало на едноседмичното честване на 10-годишнината от дебютния си албум, "Yours Truly", с някои нови изпълнения на живо, включително едно, което отдава специална почит на покойния ѝ бивш приятел, Mac Miller.

В петък Grande издаде луксозното дигитално издание на "Yours Truly", което включва нови изпълнения на живо на шест композиции от албума, които певицата е записала наскоро в Лондон. Една от песните е „The Way“, нейната колаборация с Miller, който е почетен по простичък, но трогателен начин, когато в края на видеото всичко в кадър избледнява и остава само името му.

Освен на “The Way” Grande е записала нови версии на живо също на “Baby I” и “Right There”, с участието на Big Sean, както и на любимите на феновете „Tattooed Heart“, „Daydreamin“ и „Honeymoon Avenue“. Всички те ще излизат в последователни дни.

Честването ще включва и сесия в две части с въпроси на фенове, на които Grande ще отговаря, специални рекламни стоки, посветени на албума, версия на винил, както и непоказвани материали "зад кулисите" от създаването на колекцията. 

“Честита 10-годишнина на проекта, който промени живота ми", написа певицата в Instagram. “Благодаря ви от сърце, че слушате и че растете заедно с мен с всяка следваща стъпка. Обивам ви, винаги", обърна се тя към милионите си фенове. 

Новини