Ariana Grande работи по нов албум с Max Martin

17 октомври 2023
Ariana Grande
Снимка от YouTube screenshot

Ariana Grande е започнала работа по нов албум, съобщават американски медии.

Изпълнителката на хита „Thank U, Next“ е била в студиото с продуцента Max Martin, за да работи по продължението на албума „Positions“ от 2020 г.

Звездата е фокусирана върху заснемането на филма в две части „Wicked“ в Лондон, но на фона на стачките на актьорите и сценаристите, когато снимките бяха прекъснати, тя е успяла да намери време за музика.

Вътрешен човек е казал пред в. New York Post: 

„Неин приоритет беше Глинда [нейната героиня в „Wicked“] през последните две години и все още е, тъй като те не са завършили филма“.

Певицата обаче все още няма идея кога ще излезе новата музика.

Източникът обясни: 

„Тя не знае кога иска да го пусне“, тъй като "иска да се съобрази с графика за „Wicked“ и първоначално не искаше изобщо да прави никаква музика, докато филмите не бъдат пуснати по екраните“.

През уикенда Ariana беше попитана дали има заглавие за следващото студийно издание, на което тя отговори: „Нека първо го направя!“.

По-рано тази година 30-годишната певица реагира на изтичане в интернет на неиздавани нейни записи. Във видео тя каза, че е невъзможно да скрие нещо от феновете си, като добави: "Чухте всяка лоша песен и гадно демо, които някога съм правила... Пробваш някакви неща и понякога не се получава". 

През февруари Ariana партнира на The Weeknd за ремикс на "Die For You" от албума му от 2016 г. "Starboy".

В личен план през януари певицата се раздели със съпруга си Dalton Gomez след две години брак и според информациите има връзка с колегата си от „Wicked“ Ethan Slater.

Новини