Ashanti и Nelly ще имат бебе

04 декември 2023
Nelly Ashanti
Снимка от YouTube screenshot

Ashanti и Nelly ще имат бебе. Двойката очаква първото си дете заедно, твърди US Weekly. Това ще бъде първото дете на R&B певицата, докато рапърът вече има две деца - дъщеря Chanelle, на 29 г., и син Cornell Haynes III, на 24 г - от връзката му с Channetta Valentine.

Слуховете за бебе тръгнаха от парти, организирано от Nelly в Сейнт Луис. Видео в бившия Twitter показва как докато са на сцената Ashanti погалва корема си, а секунди по-късно Nelly прави същото. Осъзнавайки, че може би са се издали, двамата избухват в смях. 

43-годишната Ashanti и 49-годишният Nelly започнаха да се срещат през 2003 г. и бяха заедно цяло десетилетие, преди да се разделят през 2013 г. 

Още 10 години по-късно се появиха съобщения, че двамата са се помирили, след като бяха забелязани на боксов мач заедно през април тази година. Източник на Entertainment Tonight разкри през май, че изпълнителите са подновили романтичната си връзка.

Преди официално да се съберат отново, Ashanti и Nelly намекнаха, че е възможно помирение, след като са оставили драмата от раздялата зад гърба си.

„Това, което ще кажа, е, че сме на по-добро място“, каза певицата в предаването на Andy Cohen през декември 2022 г.

Два месеца по-късно, през февруари 2023 г., на церемонията на наградите "Грами", Nelly говори пред ET за връзката си с Ashanti. 

„Времето прави чудеса за много различни неща“, сподели той. „Времето е едно от онези неща, които ти позволяват да обмислиш нещата и получаваш шанс да видиш нещата в различна светлина и да осъзнаеш грешките си. Мисля че и двамата направихме това и е страхотно, че сме приятели".

А през септември той потвърди, че отново са заедно.

През октомври Nelly изненада своята любима с масивна диамантена огърлица със сърчица и с часовник с диаманти за рождения ѝ ден. На следващия месец тя пък му подари автомобил. В коментарите към видео със синьото возило в Instagram един от последователите му написа, че трябва да има семейство с Ashanti. Рапърът отговори с думите "Работя по въпроса".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CORNELL HAYNES JR (@nelly)

Новини