Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Ashton Kutcher свидетелства по дело срещу сериен убиец
Ashton Kutcher свидетелства по дело срещу сериен убиец
Ashton Kutcher свидетелства по дело срещу сериен убиец Петък, 31.05.2019 г., 09:36 ч. Актьорът имал уговорена среща с една от жертвите

Ashton Kutcher свидетелства в съдебна зала в Лос Анджелис по случай със сериен убиец.

Американският актьор беше призован заради посещението му в дома на една от жертвите на престъпника през 2001г., с която звездата имал уговорена среща. Според разказа му пред съда, Kutcher отишъл до дома на Ashley Ellerin, за да я вземе, без да знае, че тя вече е мъртва. Когато жената не отворила вратата, той погледнал през прозореца и видял на пода червени петна, които помислил за разлято вино.

Актьорът коментира в съда, че "изпаднал в ужас", когато научил, че 22-годишната Ellerin е била убита.

Прокурорите твърдят, че Ellerin е станала жертва на "холивудския изнасилвач" Michael Gargiulo. 43-годишният мъж е обвинен в убийството на Ashley и на още две жени.

Kutcher заяви пред съда, че е говорил със студентката по моден дизайн по телефона по-рано в деня на смъртта й, за да си уреди среща с нея. Той допълни, че е пристигнал късно в дома на младата жена в Холивуд, за да я вземе.

"Почуках на вратата и никой не ми отвори. Почуках отново и отново, без отговор. В този момент предположих, че е излязла навън, разстроена от това, че съм закъснял“, свидетелства Kutcher.

На следващия ден тялото на Ashley Ellerin е открито от съквартирантката й.

Коментари