The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Бащата на Britney Spears ще продължи да управлява парите ѝ
Бащата на Britney Spears ще продължи да управлява парите ѝ
Снимка: instagram
Бащата на Britney Spears ще продължи да управлява парите ѝ Четвъртък, 01.07.2021 г., 15:09 ч. Това реши съд в Лос Анджелис

Съд в Лос Анджелис отхвърли искането на Britney Spears баща ѝ да бъде премахнат като попечител на финансите ѝ.

Адвокат на звездата е подал иск и съответните документи за това още през ноември миналата година. Тогава, след настояване на изпълнителката, като попечител на финансите ѝ беше добавена и компанията за управление на средства Bessemer Trust. Въпреки това баща ѝ не е премахнат от тази роля.

Искът и решението за отказ от съда нямат общо с делото, по което преди дни певицата даде показания и направи шокиращи разкрития за отношението на баща ѝ към нея. Spears заяви, че се чувства като затворник, а човешките ѝ права са силно ограничени. Тя сподели още, че баща ѝ е взимал голяма част от решенията относно кариерата и личния ѝ живот, като дори не ѝ е било позволено да се омъжи за приятеля си и да има дете.

От своя страна Jamie Spears е поискал обвиненията срещу него от страна на дъщеря му да бъдат разследвани. Той е попечител на финансите на поп звездата от 2008 г. насам. Тогава певицата беше обявена за частично недееспособна заради проблеми с наркотиците.

Коментари