Белослава разкрива душата си в нова песен, E.P. и лятно турне

07 юни 2024
Белослава
Снимка от BlueBubu Music

Белослава се завръща с нова песен, E.P., лятно турне и нова плоча.

Любовна, стилна и радиофонична е новата песен на Белослава “Душата ми”. Композирана от Живко Петров, песента ни потапя в онази спокойна и дълбока атмосфера, в която само гласът и музиката на Белослава могат да ни пренесат. 

„Текстът в “Душата ми“, е за пътя с моят съпруг Евгени и е посветена на него. Всяка една прилика с лица и събития е напълно истинска и вдъхновена от нашия живот!”, споделя Белослава.

“Душата ми” E.P. включва оригиналният вариант на песента и още пет различни версии направени от Антони Рикев, Денис Попстоев, ВОЛЕН, Mr.Moon и Владислав Мичев. EP-то вече е налично в дигиталните платформи, а на грамофонна плоча ще излезе по-късно през лятото.

На 22 май стартира лятното турне на Белослава озаглавено “Welcome To 74-th Street” с концерт в столичен клуб, а след това продължава в Стара Загора, Бургас, Пловдив, Варна и Кърджали. Турнето ще завърши на 4 септември на фестивала на изкуствата “Аполония” в Созопол

Този месец за първи път на грамофонна плоча излиза втория албум на Белослава “Слушай Ме” издаден през 2005 година. Изданието е с ново, ремастерирано аудио, неиздавана досега обложка и зелен прозрачен винил. Плочата включва хитовете “Слушай Ме”, “Бягай от мен”, “Нямаме време” с участието на Бобо и “Ти и Аз”. Албумът е част от проекта за преиздаване на всички студийни записи на Белослава на грамофонни плочи.

Ето и съдържанието на “Слушай Ме” на винил:

side A:

1. Intro 
2. Ангел 
3. После 
4. Нямаме време 
5. Щрак 
6. Искам с теб

side B:

1. Слушай ме 
2. Intro 2 
3. Бягай от мен 
4. Дай ми 
5. Ти и Аз 
6. Codа.

За новите проекти на Белослава можете да научите повече от самата нея в интервюто, което певицата даде за MAGIC:

Magic - Музиката, която обичаш

Новини