Ben Affleck предложил на JLo във ваната

Една обикновена съботна вечер у дома

12 април 2022
social
Снимка от БГНЕС

Jennifer Lopez разкри подробности за второто предложение за брак от Ben Affleck. 

Певицата и актриса публикува в специалния сайт onthejlo.com видео, в което много емоционално споделя историята. Всъщност това е продължение на краткия тийзър, който тя качи в Instagram по-рано. 

Jennifer казва, че ще съобщи нещо много лично и извиква радостно, че е сгодена, показвайки красивия годежен пръстен. После обяснява, че всичко е било много неочаквано - нейният любим Ben отишъл при нея една вечер, паднал на едно коляно и казал неща, които тя никога нямало да забрави. После извадил пръстена и казал “Ще се омъжиш ли за мен?”. И така се получил перфектният момент. 

А пръстенът бил със зелен диамант, защото Ben знае, че това е любимият ѝ цвят, който ѝ носи късмет. 

Bennifer пак са сгодени

“Значи много, когато някой наистина мисли за теб, обича те и те вижда… Не се случва често да получиш втори шанс за истинска любов”, казва Lopez във видеото и след това се обръща към човека зад камерата “Ние се чувстваме големи късметлии”. В този момент се чува и гласът на Affleck, който казва “И аз те обичам”, а емоционалната Jennifer запява “отиваме в църквата, за да се оженим”. 

Към видеото има и писмена версия на историята, в която певицата споделя, че е била на любимото си място на Земята - във ваната, когато актьорът ѝ предложил брак. Тя се усмихвала и плачела едновременно в опита си да осъзнае, че след 20 години това се случва отново. Той я попитал “Това “да” ли е?” и тя, разбира се, му отговорила с “ДА”. 

unnamed.jpg

снимка: onthejlo.com

“Не беше нищо грандиозно, но беше най-романтичното нещо, което бих могла да си представя… просто тиха съботна вечер у дома, двама души, които си обещават винаги да са заедно и да се подкрепят. Двама много големи късметлии… Зеленото винаги е било щастливият ми цвят и сега със сигурност винаги ще бъде”, завършва разказа си JLo. 

Преди феновете да получат това много лично съобщение от Jennifer, беше изпратено друго, доста интимно видео, показващо усмихнатата латинодива, която приготвя ваната си, съблича се и влиза вътре. Изглежда двете клипчета са заснети последователно от Ben Affleck, който явно документира всичко от романтичния им живот.

jlo-bathtub.jpg

Новини