Bennifer пак са сгодени

Jennifer Lopez потвърди слуховете, които се появиха с нова сила тази седмица

09 април 2022
social
Снимка от БГНЕС

По-малко от година след като подновиха романтичната си връзка, Jennifer Lopez и Ben Affleck отново са сгодени.

Lopez потвърди слуховете, които се носят от няколко дни, във видео на специалния сайт onthejlo.com. Видимо емоционалната певица и актриса носи в клипчето годежен пръстен с голям зелен камък, цвят, който има специално значение за звездата.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от fan page (@alwayswithjenn)


В предишна публикация в сайта тя пише: “Винаги съм казвала, че зеленият цвят ми носи късмет. Може би си спомняте една определена зелена рокля. Осъзнах, че има моменти в живота ми, когато са се случвали невероятни неща, докато нося зелено”.

Първият път връзката на Jen и Ben започна няколко месеца, след като двамата се запознаха на снимачната площадка на филма “Трудна свалка” през 2001 г. На следващата година те се сгодиха, а в началото на 2004 г. развалиха годежа и се разделиха.

Миналата година през юли, няколко месеца след като Jennifer прекрати годежа си с бившата бейзболна звезда Alex Rodriguez, с Affleck потвърдиха, че отново са заедно.

Lopez наскоро коментира връзката си с актьора пред сп. Rolling Stone. Тя нарече подновените им отношения “втори шанс за истинска любов”: “И двамата сме пораснали. Същите сме, но сме и различни. И това е хубавото. Научили сме много. Знаем кое е истинско и кое - не. Така че, играта се промени”.

Jennifer Lopez и Ben Affleck като младоженци на премиерата на “Омъжи се за мен”

Слухове за годеж се появиха отново по-рано тази седмица, след като латинодивата беше заснета от папараци докато пазарува мебели заедно с 14-годишната си дъщеря Emme в Кълвър Сити, Калифорния. На кадрите разпространени от сайта TMZ се вижда голям диамантен пръстен на лявата ръка на Lopez. Неотдавна се разбра, че с Affleck са си купили къща.

Ben Affleck преди време стана обект на критики, след като каза в интервю, че една от причините за проблемите му с алкохола бил семейният му живот с бившата му съпруга Jennifer Garner и трите им деца. По-късно той се опита да оправдае думите си.

Ben Affleck бил “в капан” в брака си с Jennifer Garner

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

Новини