Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Бет Харт отново пред българската публика
Бет Харт отново пред българската публика
Бет Харт отново пред българската публика Събота, 23.03.2019 г., 11:19 ч. Концертът на американската певица ще е на 10 декември в столичната зала “Арена Армеец”

Блусдивата Бет Харт ще пее отново за българската публика на 10 декември в столичната зала “Арена Армеец”. Нейният първи концерт у нас бе през декември 2018 г. в зала 1 на НДК.

1234.jpg

На концертите си американската певица се раздава докрай, пее, свири на пианото, танцува, разказва истории, има невероятен й глас и интерпретаторски способности, непринуден начин да се представя на сцената, припомнят продуцентите. Според тях тя създава особена интимност, че всеки зрител да може да се почувства насаме с нея и с прекрасната й музика. Световното й турне продължава да расте с нови и нови дати, допълват организаторите.Бет Харт търси нови и нови възможности за изява. На сцената се появява в различни колаборации - работи с най-големите имена в музиката и разтърсва стените на концертните зали с прославения си глас с медена дрезгавина. Списанието Blues Magazine нарече Бет Харт "ненадминатата рок звезда".

Бет е вокалистка на китаристи като Джо Бонамаса, Джеф Бек и Слеш. За уникалния й тембър вестник "Таймс" написа, че нещо изключително, а "Гардиан" възхвали нейните "дръзки, замислени и сърдити" изпълнения, отбелязват организаторите.

Коментари