Beyonce обяви кънтри албум и пусна две нови песни

12 Февруари 2024
Beyonce
Снимка от Sony Music/ Вирджиния Рекърдс

Beyonce стартира нова ера в кариерата си с издаването на нов албум в кънтри стил. Проектът беше обявен от самата изпълнителка в неделя по време на финала на Супербоул. 

Към момента заглавието на осмия студиен албум на звездата не е известно, но се знае, че той ще бъде издаден на 29 март. В официалната страница на Beyonce, както и в профилите ѝ в социалните мрежи, беше споделен и трейлър към проекта. 

С обявяването на албума, Beyonce пусна и два чисто нови сингъла - “Texas Hold Em” и “16 Carriages”. Вестник New York Times пише, че новият проект най-вероятно ще се превърне в своеобразно продължение на „Renaissance“, като към момента се използва работното заглавие „Act ii”. 

Музикалните критици пишат, че в стилово отношение музиката от предстоящия албум се вписва категорично в жанра кънтри с корени от Хюстън. Феновете на звездата несъмнено ще бъдат провокирани от своята любимка, която този път ще им поднесе нещо различно от R&B. 

Queen Bey завърши световното си турне "Renaissance" през октомври като пожъна исторически успех. Албумът “Act II” ще служи като втора част от проекта в три части "Renaissance". Първата част миналата година беше посрещната с одобрение от критиката.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини