Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Безплатно обучение по безопасно шофиране в София
Безплатно обучение по безопасно шофиране в София
Безплатно обучение по безопасно шофиране в София Събота, 17.08.2019 г., 06:58 ч. Заради предстоящото обучение и състезание в събота и неделя голяма част от бул. „Владимир Вазов“ ще бъде затворен.

На 17-и и 18-и август Институтът за пътна безопасност организира най-голямото обучение по безопасно шофиране „Мисия нула“.

То ще бъде под формата на игри и решаване на онлайн листовки, а за желаещите да тестват възможностите си за реакция в екстремна ситуация ще има осигурени автомобили. За участие в тази част от обучението шофьорите трябва да имат валидна шофьорска книжка.

От Института ще организират обучение и рали състезание с цел предоставяне на повече знания за безопасно шофиране на пътя. Организаторите са предвидили онлайн тест за участниците. За водачите, които имат шофьорска книжка, се предвиждат практически обучения в опасни ситуации с цел да се види тяхната реакция и дали могат да овладяват автомобила.

Заради предстоящото обучение и състезание в събота и неделя голяма част от бул. „Владимир Вазов“ ще бъде затворен.

От Столичната община ще съдействат провеждането на събитията и са обявили, че автобусна линия № 100 в квартал Бенковски ще бъде с частично променен маршрут.

Коментари