Бижутата Luca Barra разказват истории

Създадени да вдъхновяват и изпълват с увереност, бижутата Luca Barra разказват истории.

12 април 2021
social
Снимка от promostock.shop

Създадени да вдъхновяват и изпълват с увереност, бижутата Luca Barra разказват истории.

Твоята история. История за вричане. Споделяне. Отдаване и страст.

За мъжа, който смело заявява любовта си. За жената, която уверено празнува красотата си. За приятелството, което обуславя себе си през еднаквите символи. За празнуването на новия живот и благословията да бъдеш майка (Люлка “Звук на щастие“).

Истории, вдъхновени от теб, чрез които растете, променяте се и търсите най-доброто, което да отговори на вашето възприятие и порив.

Иновативни решения, изчистени дизайни и отношение към всеки детайл – бижутата, създадени в Италия, следват естествените линии и усещане за стил.

Дамските бижута Luca Barra провокират, вдъхновяват и подчертават индивидуалността на нашите дами, а мисията да допринасяме за увереността и женствеността на нежната половина е неизменна част от пътя ни.

Импулсът е движещата сила, която завихря процесите и ескалира в желанието да бъдеш различен, открояващ се и неподправен.

Водени от максимата, че всеки един от нас може да открие своята индивидуалност чрез изкуството, създадохме и серия мъжки бижута Luca Barra, с което смело заявяваме, че мъжете не по-малко от дамите имат правото да търсят, припознават и открояват себе си и своя собствен стил. Ето защо изработихме класически и стилни модели, които да подчертаят мъжката характерност и да придадат завършеност на всяка визия.

Индивидуалност, стил и качество са отличителните черти на бижута Luca Barrа.

Всички бижута са изработени от хипоалергенна стомана или основни метали с качество 316L, а някои от моделите са обогатени и с естествени или синтетични кристали и синтетични перли.

Гарантирано качество и отношение към всеки детайл, защото красотата на изкуството се състои в най-малката подробност от процеса.

"Ваша мисия е да горите и растете в личните си победи, наша мисия е да придадем блясък на всяка ваша история."

Новини