The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Billie Eilish поставила условие на дизайнера на роклята ѝ за Мет Галата
Billie Eilish поставила условие на дизайнера на роклята ѝ за Мет Галата
Снимка: БТА
Billie Eilish поставила условие на дизайнера на роклята ѝ за Мет Галата Вторник, 14.09.2021 г., 14:13 ч. Певицата изглеждаше като холивудска звезда от 60-те на модното шоу

Billie Eilish изглеждаше като холивудска звезда от 60-те на модното шоу Мет Гала, което се състоя тази нощ в Ню Йорк. Певицата носеше красива дълга рокля с обемна пола в блед прасковен цвят на известна модна къща, създадена специално за нея за събитието.

Носителката на "Грами" обаче се съгласила да облече тоалета само ако от марката обещаят в бъдеще да не използват животински кожи в дрехите си. За постигнатото разбиране и съгласие от страна на бранда съобщи самата Billie с публикация в Инстаграм, в която сподели няколко снимки от модното събитие.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от BILLIE EILISH (@billieeilish)

Както е известно изпълнителката е веган и не веднъж в миналото е изразявала негативното си мнение срещу използването на животински кожи в модата. Тя дори нарече хората, които носят животински кожи "отвратителни" и определи като шокиращ факта, че и до този момент носенето на кожи не е забранено със закон. 

Коментари