Billie Eilish с подробности за албума си

22 Февруари 2024
Billie Eilish
Снимка от БГНЕС

Третият албум на Billie Eilish е готов. Певицата съобщи в Instagram новината, като написа „албумът ми е мастериран“ като заглавие на поредица снимки. Eilish прави подсказки за проекта вече повече от година и през декември разкри, че е „почти завършен“.

Въпреки че не издаде албум през 2023 г., Eilish взе две награди Грами за своя сингъл от Барби „What Was I Made For?“, включително Песен на годината. Песента също взе Златен глобус и е номинирана за Оскар.

През изминалата година Eilish и FINNEAS разказаха за предизвикателствата, пред които са се изправили, докато правят този албум. 

FINNEAS също така призна, че писането на песните му е "малко зациклило", след като е прекарал толкова много време на път както с Eilish, така и като соло изпълнител. „Беше обезкуражаващо да осъзная, че ако си взема почивка, мускулът ми за писане на песни атрофира. Трябваше да се върна във форма.”

Eilish обясни какво точно се е променило.

„Начинът, по който съществувам, е различен, гласът ми се промени напълно оттогава... Промяната на гласа е процес! Всичко е някак шокиращо", каза тя. „Казвах си: „Добре, това е просто промяна, нормално е.“

Magic - Музиката, която обичаш

Новини