Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Бионсе застъпва темата за женските права в новия си албум
Бионсе застъпва темата за женските права в новия си албум
Бионсе застъпва темата за женските права в новия си албум Понеделник, 18.03.2019 г., 16:28 ч. По-малката сестра на певицата Соланж пък разкри, че Бионсе иска песните ѝ да вдъхновяват младите чернокожи момичета през следващите 5 десетилетия

Бионсе планира да запише нов албум, в който ще бъде застъпена темата за женските права. 

37-годишната певица, която има 7-годишната Блу Айви и 21-месечните близнаци Сър и Руми от съпруга си Джей Зи, работи тайно над нов албум и вече е записала три страхотни песни за него.

"Бионсе в момента е в отпуск, но тайно записва нов албум - заяви източник, цитиран от в. "Сън". - Тя записа три песни, в които се говори как жени взаимно се подкрепят. Песните са подходящи за танцуване и ще се харесат на феновете".

Освен че композира и записва песни за нов албум, Бионсе се готви да озвучи персонажа Нала в компютърно-анимационен римейк на лентата "Цар Лъв" на "Дисни".

По-рано този месец по-малката ѝ сестра Соланж пък разкри, че иска песните ѝ да вдъхновяват младите чернокожи момичета през следващите 5 десетилетия. Тридесет и две годишната Соланж, която наскоро издаде четвъртия си албум "When I Get Home", отбеляза, че се надява музиката ѝ да издържи теста на времето.

Снимка: БГНЕС

Коментари