Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Blake Shelton и Gwen Stefani с ново романтично видео
Blake Shelton и Gwen Stefani с ново романтично видео
Снимка: кадър YouTube
Blake Shelton и Gwen Stefani с ново романтично видео Сряда, 22.01.2020 г., 10:00 ч. Клипът е към дуета на двойката “Nobody But You”

Blake Shelton и Gwen Stefani празнуват любовта си в новото романтично видео към техния дует “Nobody But You”. Песента е включена в последния албум на кънтри звездата, който излезе в края на миналата година.

В началото на видеото двамата са снимани в отделни стаи, което символизира живота им преди да се открият. След това се събират и се появят мили сцени, в които се прегръщат, хранят се заедно, смеят се в колата и се наслаждават един на друг.

Двойката се срещна през 2014г., когато Stefani стана част от екипа на американското музикално риалити предаване “Гласът”. Връзката им започна около година по-късно, след развода на Shelton с кънтри певицата Miranda Lambert и след раздялата на Stefani с музиканта Gavin Rossdale.

Двамата искат да се оженят, но наскоро признаха, че поне засега това е невъзможно. Причината са формалности, свързани с религията на Gwen. Тя е католичка, а правилата на църквата не допускат повторен брак след развод, освен ако предишният брак не бъде анулиран, а това е дълъг процес.

Въпреки това, Blake Shelton и Gwen Stefani са щастливи заедно и са убедени, че са намерили един в друг “единствения”.

Двамата ще представят дуета си на живо на сцената на наградите “Грами” в неделя. 

Коментари