The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Богове, крале, огън и кръв в "Домът на дракона"
Богове, крале, огън и кръв в
Снимка: кадър YouTube
Богове, крале, огън и кръв в "Домът на дракона" Вторник, 05.10.2021 г., 13:19 ч. Излезе първи тийзър трейлър на дългоочакваната предистория на "Игра на тронове"

WarnerMedia представи първия тийзър трейлър на дългоочакваната поредица "Домът на дракона", предистория на хитовия сериал "Игра на тронове".

Видеото предизвика голямо вълнение сред феновете на поредицата. В него виждаме много кадри с разказвача Matt Smith, който играе ролята на принц Daemon Targaryen, както и няколко второстепенни актьори. “Богове, крале, огън и кръв. Не мечтите ни направиха крале, а драконите", казва Daemon.

"Домът на дракона" проследява историята от началото до края на фамилията Targaryen и събитията, довели до гражданската война на Targaryen, позната като "Танцът на драконите".

Сериалът ще има 10 епизода и ще излезе през 2022 г., но конкретна дата на този етап няма. Тийзърът беше представен на промоционално събитие на една стрийминг платформите, с което обявява старта си за Европа. Услугата ще бъде достъпна в 27 държави от 26-и октомври. България ще бъде включена през 2022 г.

Коментари