Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Бон Джоуви отмениха турнето си с Брайън Адамс
Бон Джоуви отмениха турнето си с Брайън Адамс
Снимка: twitter
Бон Джоуви отмениха турнето си с Брайън Адамс Сряда, 22.04.2020 г., 14:03 ч. Бандата е решила директно да върне парите за закупените билети, за да могат хората да ги използват в тези трудни времена

Рокаджиите от САЩ Бон Джоуви отмениха предстоящото си лятно турне заради пандемията от новия коронавирус. Джон Бон Джоуви и компания съобщиха в Instagram и Twitter, че концертната им обиколка се отменя, като притежателите на билети ще получат парите си обратно. 

Музикантите обясниха, че са решили да отменят турнето, вместо да го отложат, за да могат феновете да използват получените си обратно пари за по-належащи разходи. 

"Заради продължаващата глобална пандемия вече не е възможно Бон Джоуви да тръгнат на турне през лятото. Предвид тези трудни времена взехме решението изцяло да отменим концертната обиколката. Това ще даде възможност на притежателите на билети да получат парите си обратно, за да си помогнат в плащането на сметки или закупуването на хранителни продукти", се посочва в изявлението, направено от групата. 

Турнето на Бон Джоуви в Северна Америка трябваше да започне в началото на юни и да продължи до края на юли. По-рано рокаджиите оповестиха, че отлагат издаването на новия си студиен албум "Bon Jovi: 2020", който трябваше да излезе на 15-и май.

Коментари