Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Боно посвети песен на италианците
Боно посвети песен на италианците
Снимка: facebook
Боно посвети песен на италианците Четвъртък, 19.03.2020 г., 17:05 ч. „Let Your Love Be Known” е също за медицинския персонал и за всички, засегнати от пандемията

Фронтменът на ирландската рок група U2 Бoнo посвети песен на медицинския персонал и хората, засегнати от пандемията с коронавируса, и по-специално на италианците. Заглавието е „Let Your Love Be Known”.

„За италианците, които ме вдъхновиха … за ирландците… за хората, които този ден на Свети Патрик бяха в затворени пространства, но намериха сили все още да пеят. За лекарите, медицинските сестри и лицата, полагащи грижи на първа линия, ние пеем на вас”, гласи неговият пост в Instagram.

Над 2500 души са загинали от COVID-19 в Италия, която е най-засегнатата от заразата страна след Китай. Ограниченията, наложени във всекидневието на италианците не са ги спрели да пеят и танцуват. В социалните медии се появиха няколко видеоклипа, на които се виждат съседи, които излизат на балконите си и се навеждат от прозорците си, за да танцуват и пеят, изразявайки солидарността си по време на карантината.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

for ANYONE who this St. Patrick’s day is in a tight spot and still singing. For the doctors, nurses, carers on the front line, it's you we’re singing to. Bono

Публикация, споделена от U2 Official (@u2) на

Коментари